previous | next

Brederode 71 Leidschendam

Save property
This apartment is sold

Description

LET OP: OPEN HUIS zaterdag 7 december tussen 11-13 uur.
Bezichtigingen op afspraak zijn ook mogelijk.

In de zeer gewilde rustige, autoluwe en kindvriendelijke wijk Duivenvoorde, met een vrije ligging aan de achterzijde en met achterom, staat deze heerlijk ruime en gezellige 5 kamer eengezinswoning, met grote voortuin met carport en een grote en brede zonnige achtertuin.

Deze authentieke 6,30 meter brede woning heeft 12 zonnepanelen en ligt in een gewilde groene woonomgeving, nabij scholen, kinderdagverblijf, openbaar vervoer (tram, bus en randstadrail), het Haaglanden Medisch Centrum Antoniushove, uitvalswegen, zwembad, sportvelden en de in aanbouw zijnde ‘The Mall of the Netherlands’.

Al met al een geweldig goed gelegen huis voor een (groot) gezin, en met vele (uitbouw)mogelijkheden.

Indeling:
Naast de ruime carport met fijne parkeergelegenheid, wordt door een ruim 8 meter lange voortuin de woning betreden door de voordeur die toegang geeft tot de entree en ruime hal. De hal geeft voorts toegang tot zowel de ook direct via de voortuin te bereiken berging die aan de carport grenst, de meterkast, een toilet met fontein, de trap naar de boven gelegen verdiepingen, een opbergkast naast deze trap en een daaronder, en ten slotte de woonkamer.
De z-vormige woon-/eetkamer bestaat uit twee aan elkaar grenzende gedeelten. Zowel het royale zitgedeelte (ca 4,66 x 3,72m) als het gezellige eetgedeelte van de woonkamer (ca 4,14 x 3,67m) bieden toegang naar de brede zonnige achtertuin. Het eetgedeelte van de woonkamer ligt naast de gemoderniseerde en volledig uitgeruste keuken. De brede keuken (ca 2,47 x 3,67m) kijkt uit over de voortuin, heeft een lang mooi afgewerkt granieten aanrechtblad en is verder voorzien van 5 pits Whirlpool gasfornuis en afzuigkap, als ook een Bauknecht oven en vaatwasmachine. Ook bevindt zich in de keuken een koel/vriescombinatie met daarnaast een zgn. apothekerskast als ook voldoende ruimte voor extra opbergruimte.

De zuid-oostelijk gelegen zonnige achtertuin van ca. 70 m2 met tuinhuisje grenst aan de weg achterom waar via een schuttingdeur de ook daar gelegen parkeerplaatsen kunnen worden bereikt.

1e Verdieping:
Via de trap bereikt men via een overloop de ruime slaapkamer aan de achterzijde (ca. 3,38x3,75m) terwijl de vloeroppervlakte groter is door een schuin dakgedeelte. Deze kamer heeft ruim licht door zowel het aanwezige dakraam als door het raam aan de zijkant van de kamer. De tweede slaapkamer aan de achterzijde is ruim opgezet (ca. 3,27x3,85m) en geeft een mooi uitzicht over de achtertuin. De slaapkamer aan de voorzijde (ca. 3,25 x 3,85m) kijkt met drie ramen uit over de voortuin, en grenst aan de via de overloop te bereiken badkamer (ca. 2,18 x 2,15m). In de badkamer bevindt zich een ruim ligbad met thermostaatkraan en rainshower, een 2e toilet en een wastafelmeubel.

2e Verdieping:
Via de trap komt men op de 2e verdieping (zolder) op een overloop die toegang geeft tot de CV kast met naast de gehuurde kombi CV-ketel (Intergas) tevens de omvormer (Omnik) van 12 zonnepanelen van 250 W. 10 van de zonnepanelen bevinden zich op het schuine dak van de eerste verdieping, en 2 op het platte dak van de zolder. Op de overloop is naast het trappengat ruimte voor een wasmachine en wasdroger. Ten slotte biedt de overloop toegang tot een zeer ruime zolderkamer (ca 4,10 x 4,23m) met wastafel, die aan de achterzijde door een brede dakkapel goed zicht biedt op de achtertuin. Aan zowel de voor- als achterzijde van de zolderkamer en overloop bevinden zich achter de knieschotten grote opbergruimten.

Bijzonderheden:
- Sfeervol kindvriendelijk gelegen woonerf.
- Carport
- Indeling niet recht toe recht aan
- Uitbouw mogelijk: met name aan de achterzijde is gemakkelijk 5m2 extra te realiseren
- Woonoppervlak ca. 126 m2. Volgens Basis Administratie Gemeenten (BAG) is dit zelfs 144 m2. Inzake NEN 2580 mogen echter oppervlakten onder 1.50m niet meer meegenomen. Er is dus veel opslagruimte c.q. knieschotten.
- Heerlijk ruime woonkamer met separate brede keuken.
- 3 Slaapkamers plus een multifunctionele (slaap)kamer/ruimte.
- Eigen grond.
- 12 zonnepanelen met Omnik omvormer (6 jaar oud)
- Gehuurde kombi CV-ketel (Intergas), huur ca. 24 euro per maand
- Rondom grotendeels voorzien van dubbel glas
- Heerlijk vrij gelegen in een rustige, autoluwe en groene omgeving.
- Veel voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijf, ziekenhuis, winkels, sportvelden, zwembad en openbaar vervoer in de directe omgeving.

Disclaimer
Bovenstaande informatie is met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen enkele aansprakelijkheid wordt echter aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel de woning zorgvuldig is opgemeten, wordt noch door de makelaar noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Mid-terrace
Construction type
Existing property
Year of construction
1978
Roof covering
gabled roof
Roof material
bituminous roofing, roof tiles

Surface Area and Volume

Usage area Living
126 m²
Other indoor space
20 m²
Building-related outside
8 m²
External storage space
2 m²
Gross volume
474 m³
Lot size
181 m²

Layout

Total number of rooms
5
Number of bedrooms
4
Facilities
zonnepanelen, roof window

Energy

Energy rating
Klasse B
insulation
part double-glazed, double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Boiler year
2015
Property boiler
Rent

Land registry details

Municipality
Veur
Section
B
Lot
12593
Surface area
181 m²
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
In a residential neighbourhood, Sheltered location, On a quiet road
Garden type
Backyard
Garden
Regular, southeastern, 6.30 x 11 m
Surface area
69 m²
Accessible via back
yes

Garage

Type of garage
carport

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

All photos

map Brederode 71 Leidschendam

to Brederode 71 Leidschendam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property