previous | next

Gerard Doggerlaan 81 's-Gravenhage

Save property
This apartment is sold conditionally

Description

[[[ NOTE: In connection with COVID-19 you must first make an appointment (via email / contact request button). See further below * ]]]

TAKE THIS OPPORTUNITY! QUICK TRANSFER POSSIBLE!
LOVELY SPACIOUS HOUSE WITH FREE VIEWS OVER QUIET STREET AND WATER, WITH SPACIOUS FRONT AND BACK GARDENS AND DETACHED STORAGE.
LOCATED IN A CHILD-FRIENDLY AREA IN A WANTED AND CENTRALLY LOCATED DISTRICT OF LEIDSCHENVEEN.

There are many young families in the district. That is why there are many schools in the vicinity (no fewer than six primary schools, secondary education, various day care centers and the British School) and various playing fields and playgrounds. The "Leidschenveen shopping center" is nearby, as well as the "Landzicht" city farm, the "Hof swimming pool", and various sports clubs. If you want to recreate, the Zoetermeer Westerpark, the Dobbeplas in Nootdorp and the beautiful newly constructed recreation area "De Driemanspolder" are within a maximum of 10 minutes. The district is easily accessible. The house is located in a one-way street and all car traffic is local traffic. Located near the Prince Claus Crossing Point, you can quickly reach Utrecht, Rotterdam or Amsterdam by car via the A12, A13 and the A4. But also by public transport (bus, tram and Randstadrail) you can easily and quickly reach the Center of The Hague or "The Mall of The Netherlands"; the largest covered shopping area in the Netherlands in Leidschendam.

LAYOUT

GROUND FLOOR
The house has a spacious front garden of approximately 520 x 460 cm, located on the Southwest. The entrance is a wide hall (165 x 362 cm) that gives access to the meter cupboard, a modern toilet with washbasin, the stairs to the first floor and the living room.
The living room (514 x 971 cm) is tiled and has built-in underfloor heating, so no radiators are required. At the front, the open kitchen (240 x 223 cm) adjacent to the living room has a wide view of the front garden and the water feature behind it. The U-shaped kitchen has a dark granite worktop with sink, and is further equipped with a refrigerator and freezer, a 90 cm 5-burner stove (Pelgrim) with extractor hood, a dishwasher (AEG) and built-in microwave (AEG). A spacious stair cupboard is accessible from the living room.
At the rear of the living room, a large sliding door with large window provides access to the deep, largely paved, backyard (535 x 1212 cm) on the Northeast. In the back of the garden is a large wooden detached shed (339 x 268 cm) with electricity, water tap and a back entrance. From the living room (through sliding doors) access to the sunny and well maintained deep backyard including wooden shed, back.

FIRST FLOOR
Via the landing, in addition to the stairs to the attic, three bedrooms and a bathroom are reached.
At the rear is a bright bedroom (342 x 304 cm) which, like the bedroom next to it (200 x 474 cm), overlooks the deep backyard and the neighborhood behind it over a roof section of the ground floor.
At the front is the master bedroom (300 x 495 cm), which has a beautiful view over the street with the water and greenery, and from which you also have access to the bathroom. The bathroom (204 x 271 cm) was largely renovated in 2018 and has, in addition to a design radiator, a bath, a walk-in shower, a sink and a (2nd) wall-hung toilet. The bedrooms have laminate floors, the landing a carpet.

ATTIC
The attic is very spacious (514 x 693 cm, with laminate flooring) so that an extra room can easily be realized (dormer windows are possible). Currently there are two Velux skylights and there is also the space for the dryer, a washing machine, the HR combi boiler and mechanical ventilation (still with a large exhaust pipe).

PARTICULARITIES
- Year of construction is 2005
- Energy label has been applied for
- 130 m2 of living space (even after deduction of the parts under 1.5m regarding NEN2580 **)
- 150 m2 plot area
- Fully insulated house with double glazing
- Exterior painted in 2018
- Spacious front garden (SW) and sunny backyard on the NE with wooden shed and back
- Property is well maintained and can be adapted to your own taste
- Acceptance in consultation (transfer is possible before April 1, 2021 !!!)


* INTERESTED IN THIS HOUSE? MAKE AN APPOINTMENT QUICKLY!
We are happy to schedule a moment for you for a personal viewing of this house.
However; related to COVID-19
1) you must first make an appointment (via the contact request button)
2) No more than 2 people are allowed in the house at the same time

** The Measurement Instruction is based on the NEN2580, and is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usage area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in the performance of the measurement. Despite the care given by us to the correct input of the data, we cannot be held responsible and / or held liable for any errors, omissions and / or inadequacies in the data presented here. If the exact measurements are of crucial importance to a buyer, we recommend measuring them yourself.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Single-family home
Construction type
Existing property
Year of construction
2005
Roof covering
gabled roof
Roof material
roof tiles

Surface Area and Volume

Usage area Living
130 m²
External storage space
8 m²
Gross volume
396 m³
Lot size
150 m²

Layout

Total number of rooms
5
Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
shower, Washbasin, Toilet, Bathtub
Facilities
mechanical ventilation system

Energy

insulation
double glazing, floor insulation, roof insulation
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
The Hague
Section
BE
Lot
4430
Surface area
150 m²
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
Freestanding , In a residential neighbourhood, Waterside, On a quiet road
Garden type
Backyard
Garden
Regular, northeast, 6.50 x 8 m
Surface area
52 m²
Accessible via back
yes

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

All photos

map Gerard Doggerlaan 81 's-Gravenhage

to Gerard Doggerlaan 81 's-Gravenhage
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property