previous | next

Prinses Annalaan 446 LEIDSCHENDAM, 5

Save property
This apartment is sold

Description

!!! LET OP: Kijkdagen zijn VOL GEBOEKT! Aanvragen kunnen niet meer worden gedaan !!!
Kijkdagen op vrijdag 20 november; 13 - 17 uur, zaterdag 21 november; 11-15 uur, en dinsdag 24 november; 10-14u.
In verband met COVID-19 dient u eerst een afspraak te maken (via de contact-aanvraag knop)

RUIM HOEKAPPARTEMENT OP EEN PRACHTIGE CENTRALE LOCATIE GELEGEN OP DE 1E VERDIEPING VAN EEN GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENTENCOMPLEX !

DE BUURT EN DE WIJK
Het appartement ligt in de wijk 'Prinsenhof'. Deze wijk is groen en kindvriendelijk door het park aan de Prinsenhof met speeltoestellen, een voetbalveld en een basketbalveld. Op loopafstand van het appartement vindt u winkelcentrum De Prinsenhof met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Slechts iets verder bevindt zich het grootste winkelcentrum van Nederland (“Mall of the Netherlands”).
Diverse voorzieningen zijn op korte afstand beschikbaar in de buurt: veel basisscholen, een bibliotheek, sportaccommodaties, het vernieuwde zwembad De Fluit aan de overkant, scholen en het ziekenhuis.

De bus- en tramhalte liggen op circa 5 minuten lopen en de uitvalswegen naar de A4 richting Rotterdam, Amsterdam en de A12 richting Utrecht zijn gemakkelijk te bereiken per auto, die u gemakkelijk voor het appartementencomplex kunt parkeren. Maar ook het gezellige oude centrum van Leidschendam ligt slechts op korte afstand met de fiets, die u in de eigen beveiligde berging kunt stallen!

HET APPARTEMENT
Het appartement bereikt u door een gemeenschappelijke hal met intercom, brievenbussen en bellentableau. Eenmaal binnen via automatisch te openen deuren komt u in de hal met kleine, gezamenlijke bibliotheek, het trappenhuis en lift.

INDELING
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Via de trap of de lift wordt met een knop de automatische deur geopend die toegang geeft tot een open galerij. Het appartement bevindt zich op de hoek van het complex aan het einde van de galerij.
De entree van het appartement is een gang (3.08 x 1.14m) die uitkomt op een ruime hal van waaruit alle ruimten van het appartement bereikbaar zijn.
Aan de galerij- / rechterzijde van de woning is een ruime slaapkamer (4.37 x 2.89m) die aan de zijkant van het complex uitkijkt over Prinsenhof. Aan de linkerkant bevindt zich een kleine slaapkamer (3.08 x 1.79m) die momenteel vooral dienstdoet als kastruimte, en uitkijkt over de galerij. Daarnaast ligt de grote keuken (3.08 x 3.04m) die is voorzien van voldoende opbergruimten, een kunststof aanrecht met spoelbak, en een 4-pits gasfornuis met afzuigkap (Etna). Hier bevindt zich ook de geiser voor het warm water van de keukenkraan en douche. In de hoek is een uitsparing die vanaf de galerij toegang geeft tot een kleine ruimte bedoeld om afval te verzamelen.
Vanuit de entree rechtdoor naar de voorkant van het appartement bevindt zich de zeer royale lichte woonkamer (6.67 x 4.14m), met prachtig uitzicht over de groene zone en het vernieuwde zwembad De Fluit. De woonkamer oogt nog groter en breder door de open verbinding met de eetkamer (4.43 x 2.12m).
Vanuit deze eetkamer wordt het ruime zonnige balkon (1.44 x 4.91m + 0.88 x 4.14m) bereikt die over de gehele breedte van de woning loopt (een kleine strook loopt voor de woonkamer langs zodat de gehele voorzijde goed te onderhouden is). Het gehele balkon is voorzien van (handmatige) zonweringen.
Vanuit de centrale hal is de fraaie badkamer (2.02 x 2.02m) bereikbaar. Deze is redelijk recent geheel gerenoveerd, en biedt naast een kast, wastafel met meubel en een inloop regendouche, plaats voor de gescheiden opstelling van een wasmachine en wasdroger. Naast de badkamer is ten slotte nog een apart toilet (0.93 x 1.17m) aanwezig.
De woning is grotendeels voorzien van een laminaatvloer.

BIJZONDERHEDEN
- Circa 101m2 woonoppervlakte!
- 5 kamers
- 3 slaapkamers
- Eigen berging in de onderbouw
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
- Actieve VVE: bijdrage €170 + €16 (berging) per maand
- Blokverwarming
- Voorschot stookkosten €75 per maand
- Zwembad aan de overkant
- Nabij winkelcentrum Prinsenhof
- Mall of the Netherlands op loop/fiets afstand
- Fraaie badkamer
- De woning is NEN 2580 ingemeten en plattegrond is beschikbaar
- Oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580, en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de hier weergegeven gegevens. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1966
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
101 m²
Building-related outside
11 m²
External storage space
8 m²
Gross volume
292 m³

Layout

Total number of rooms
5
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Facilities
external sun blinds

Energy

Energy rating
Klasse E
insulation
part double-glazed
Heating type
block central heating
Hot water
water heater (owned)

Land registry details

Municipality
Veur
Section
B
Index number
1
Lot
6902A
Ownership structure
Full ownership
 
 
Municipality
Veur
Section
B
Index number
84
Lot
6902A
Ownership structure
Full ownership
Location
Unobstructed views, In a residential neighbourhood, By a park

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

All photos

map Prinses Annalaan 446 LEIDSCHENDAM, 5

to Prinses Annalaan 446 LEIDSCHENDAM, 5
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property