Previous | Next

Juliana van Stolberglaan 192 's-Gravenhage

Save property
This apartment is Sold

Description

BEAUTIFUL TOP APARTMENT IN COZY BEZUIDENHOUT

The widely loved cozy Bezuidenhout is a lively neighborhood that is mainly characterized by its excellent location in relation to both the city center of The Hague and the roads to places outside the city. The house is located on a wide road with plenty of parking (free parking from 2 p.m., parking permit possible).

SURROUNDINGS
It couldn't be much more central: within walking distance of the cozy Theresiastraat with shops (including supermarkets Albert Heijn, Spar and Hoogvliet), lunchrooms and restaurants and the center of The Hague. The Haagse Bos is a forest/park within walking and cycling distance and even the beach of Scheveningen is easy to reach by bicycle. In addition, there is a wide choice of primary schools, tennis courts and gyms, but also pharmacies and medical centers.
The house is easily accessible by both car and public transport. The major roads to Utrecht, Amsterdam and Rotterdam (A12/A4/A13 and the A44) are easily accessible within a few minutes. Both the Central Station and the Laan van NOI railway station are within walking distance, with good train and metro connections, but there are also various bus and tram stops a stone's throw away. Good bus connection to the Scheveningen boulevard in about 20 minutes.

GENERAL
This spacious 3-room apartment is located on the top floor. It has a lot of light, a pleasant wide balcony at the rear and a cozy balcony at the front. The location on the top floor offers many advantages: no upstairs neighbours, entrance via the stairwell or via the elevator, more light entering the house and a clearer view. This always makes the apartment more attractive than comparable apartments on a lower floor.

LAYOUT
A closed porch leads with a staircase to the large basement storage room and to the elevator.
The entrance on the third floor is a very spacious hall that provides access to all rooms of the apartment. Immediately to the left of the front door is the meter cupboard (8 groups and 3-phase, completely renovated in 2018) and a shut-off valve for the water.
On the left is the washing / drying room (former bathroom) with plenty of space, including for hanging the washing, a washing machine (Samsung) and a dryer (Indesit). In addition, there is a modern hanging toilet with sink.
At the rear of the apartment is a spacious bedroom with access to the apartment-wide balcony (NNW).
Next to it is the bathroom (2017). This cozy room, covered with light anthracite tiles, has a towel radiator, a bath, a double washbasin and a walk-in shower with a heavenly shower. There is also room for a spacious storage cupboard.
At the front of the apartment, a very large L-shaped living-dining room has been created by contracting the former 2nd bedroom. In addition to a small balcony, the many windows offer plenty of daylight and sunlight and a beautiful view over the wide Juliana van Stolberglaan, the tram and the intersection with the Laan van Nieuw Oost-Indies.
The bright living/dining room (formerly en-suite room) runs the entire length of the apartment and can be reached from both the front and the kitchen.
The L-shaped open kitchen block with plenty of work and storage space has a bar with 3 stools, creating plenty of space for a dining area and/or a workplace.
This modern kitchen (2018) is equipped with an anthracite plastic countertop with a sink with tap, an oven, a 4-burner induction hob with extractor hood, and a dishwasher (all: Ignis), and a Bosch fridge-freezer combination.
The balcony at the rear is also accessible from the kitchen and is located over the full width of the apartment. The rear balcony has a storage cupboard and here too, thanks to the lack of upstairs neighbors, there is a lot of light and a pleasant open and free location.

Finally, in the basement next to spaces for the water and gas meters, there is a very large storage room (5.20 x 3.18 m). The light supply is linked to the apartment.

The floors of the apartment are laminate, except for the hall which has a beautiful original oak parquet floor, and the bathroom(s) which have tiles. At the front the windows are double glazed with plastic frames, at the rear this is still single glazed with wooden frames.

PLEASE NOTE: via a loft ladder in the hall in front of the toilet, there is access to the areas above the apartment. These areas, which are located above the entire apartment, do NOT belong to the apartment, but are exclusively accessible from the apartment. The owner has had the roof (above these spaces) insulated himself. The (provisional) energy label (E) from 2015 may therefore be too low.

IN SHORT: a lovely ready-to-move-in apartment, in a perfect location.


PARTICULARITIES
- 95.6 m2 living space*
- Very large storage room (17m2) in the basement
- 3rd floor, with elevator
- Located on private land
- Internally renovated in 2018
- Central heating combi boiler Vaillant (2015)
- Frames: front plastic with double glazing, rear; wooden frames with single glazing
- Roof insulation
- Energy label E. Please note: this is an old label and given the actual situation it is very likely that a better label will be issued with a new measurement
- Active VvE with a monthly contribution of 191.73
- Asbestos and age clause applicable
- Delivery in consultation

If you are interested in this property but you have not yet sold your owner-occupied home? Then be sure to call our office for a no-obligation valuation!

The information provided has been prepared with care. However, no rights can be derived from it. All information provided should be regarded as an invitation to view, to make an offer or to enter into negotiations.
* The Measurement Instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Year of construction
1955
Under construction
No

Details

Facilities
Mechanical ventilation system
Location
By a busy road, In town or city centre, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Roof covering
Gabled roof
Roof material
Roof tiles

Surface Area and Volume

Floor space
96 m²
Volume
306 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
1
Number of floors
1
Number of floors
1
Kitchen type
Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Part double-glazed
Heating type
cv ketel
Hot water installation
cv ketel
Boiler year of construction
2015
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Energy rating

Energy rating
E
End date energy label
2025-01-01

Land registry details

Cadastral designation
's-Gravenhage AU 2864
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Garage

Garage types
No garage

Parking

Facility
Public parking

Storage space

Number
1
Type of property
Indoor
View all features

All photos

Map Juliana van Stolberglaan 192 's-Gravenhage

To Juliana van Stolberglaan 192 's-Gravenhage
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property